Stiri despre locuri de munca


08/12/15 2:47

Prima de Craciun, principalul beneficiu preferat de companiile si angajatii din Romania

Prima de Craciun reprezinta principalul beneficiu preferat de companiile si angajatii din Romania cu ocazia sarbatorilor de iarna, pe locul doi se situeaza al 13-lea salariu, urmat de tichetele cadou, potrivit unei analize realizate de o firma specializata in servicii de resurse umane.

Conform studiului, angajatorii pun tot mai mult accentul pe acordarea de beneficii pentru angajati, atat cu ocazia sarbatorilor, cat si pe tot parcursul anului, in vederea cresterii ratei de retentie in companie si atingerea unui grad de satisfactie cat mai ridicat.

"Anumite companii ofera de la abonamente avantajoase la sali de sport sau la clinici private, pana la acoperirea costurilor pentru cursuri de specializare. Totodata, sfarsitul de an reprezinta o perioada solicitanta din punct de vedere financiar pentru angajati, astfel ca beneficiile extra-salariale, cu precadere cele in bani, sunt apreciate de catre romani", a declarat Laura Gheara, managing director al General Human Resources, compania care a realizat studiul.

mai multe detalii: http://www.ziare.com/locuri-de-munca/bonusuri/prima-de-craciun-principalul-beneficiu-preferat-de-companiile-si-angajatii-din-romania-1396962